Xerrada de Jessica Kahkoska als alumnes de l’ERAM de Girona 

dimecres, 13 / de març / 2024 , Olot

Xerrada de Jessica Kahkoska als alumnes de l’ERAM de Girona 

Xerrada de Jessica Kahkoska als alumnes de l’ERAM de Girona 

La guionista nord-americana Jessica Kahkoska ha parlat sobre els arxius i les experiències de les dones als judicis de Nuremberg, en una xerrada dirigida als alumnes de segon curs del grau d’Arts Escèniques i Interpretació de l’escola universitària ERAM de Girona. Els alumnes han treballat recentment el teatre polític i documental i aquesta xerrada els ha servit per complementar els coneixements apresos, a través d’un exemple pràctic per part d’una professional del sector.

Jessica Kahkoska (Nova York, EUA) és una guionista de teatre i televisió. Ha participat en nombroses produccions en canals com la CNN, Discovery i Discovery+. Aquests dies és a treballant en un projecte que explora les experiències de les dones als judicis de Nuremberg. Utilitza la recerca als arxius històrics per excavar les identitats de les treballadores femenines desaparegudes i recrear els seus viatges a través dels judicis. Kahkoska explora temes de gènere, poder i drets humans.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"